Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu

Interijeri

Čudo od višeslojne ploče

Shun Shoku Lounge, višenamjenski kreativni prostor, nedavno je dovršen na 1000 četvornih metara.Kreativni prostor funkcionira kao šalter za informacije i odnose s javnošću te kao ured za društvo koje ulaže sve svoje napore da uspostavi vezu između vrhunskih restorana i ljudi koji gaje strast za ekskluzivne i sofisticirane restorane.Unutrašnjost, je definitivno posebna i na prvi pogled se čini kao da je pomalo "nervozna", no kada se zagledate i provedete vrijeme u restoranu osjećat ćete se opušteno i odlično.

Čudo od višeslojne ploče 1

Više...

Najluđi akvariji u interijeru

 

Oduvijek ste željeli akvarij ali niste znali kako ga uklopiti u vaš interijer? Evo nekoliko zanimljivih i neobičnih riješenja za dom Vaših novih ljubimaca.

Najluđi avarij

 

Jedan od nesvakidašnjih akvarija  je stakleni umivaonik. Jutarnje umivanje pokraj ribica koje plivaju u umivaoniku, zasigurno je zanimljivo iskustvo?!

Više...

Justin Timberlake uređuje Vaš interijer

 Justin Timberlake, poznati pjevač i glumac, udružio se sa svojom dugogodišnjom prijateljicom dizajnericom interijera Estee Stanley i pokrenuo projekt HomeMint, gdje Vam pomaže da uredite svoj dom.

justin-timberlake

HomeMint je stranica koja svojim članovima predstavlja najbolje kolekcije uređenja interijera po njihovom izboru. Justina i Estee  za Vas biraju samo najbolje.

Predstavljaju i nove mlade snage na području dizajna.

Više...

Kvadra - SEGMENT

3

Segment je sustav koji rješava principe hijerarhije kod sastavljanja elemenata modularnog ojastučenog namještaja. Identitet Segmenta izgrađen je kroz formu glavnog sastavnog elementa s karakterističnim osnovnim dvostranim kosinama na završecima pod kutom od 45 stupnjeva. Time je u odnosu na horizontalu i vertikalu omogućeno slaganje dijelova u sve tri osi. Segment je svojevrsni citat znamenaka iz 7-segmentnih tipografija poznatih s ranih digitalnih satova.

Više...

Može li fleksibilnija soba od ove?

 

Može li fleksibilnija soba od ove?

Svi s vremena na vrijeme poželimo malo promjene u prostoru u kojem provodimo vrijeme..

Interior-for-students-51-600x800

 

Arhitekti Ruetemple uzeli su si izazovan projekt.. dizajnirali su 33 četvornih metara u Moskvi za dvoje studenata, sestru i brata.

Novi dizajnirani studio morao je pružiti dobre uvjete, kako za studiranje, tako i za rekreaciju. 

Više...