Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu

Uvjeti poslovanja

 

 graditeljstvo logo 2020m

 

UVODNI SADRŽAJ

 

Portal www.graditeljstvo.hr ( u daljnjem tekstu graditeljstvo.hr ) u vlasništvu je tvrtke PEROLY d.o.o., Funtekova 11, Hrebinec, Dugo Selo.

 

Svim korisnicima sadržaja i usluga portala graditeljstvo.hr omogućava korištenje istog u skladu sa ovim općim uvjetima korištenja, te važećom zakonskom regulativom i propisima RH.

 

S prvim korištenjem portala graditeljstvo.hr, smatra se da ste u cijelosti i u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima, da ih u potpunosti razumijete i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni sa njima, molimo da ne pristupate portalu graditeljstvo.hr i ne koristite njegove sadržaje.

 

Za sva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo da se obratite uredništvu na e-mail adresu infoOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

KORIŠTENJE SADRŽAJA I USLUGA

 

Portal graditeljstvo.hr omogućiti će korisnicima što je više moguće točan, potpuni, pouzdan sadržaj i usluge, omogućiti otklanjanje problema te osigurati sigurnost i nadzor servisa. Portal graditeljstvo.hr zadržava pravo da sadržaji koje ovbjavljuju ili razmjenjuju njegovi korisnici upotrebljava u promotivne svrhe. Ukoliko dođe do štetnih događaja sa sadržajem koji je dobiven od strane trećih osoba i sadržajem kojeg objavljuju i razmjenjuju korisnici, korisnik je suglasan da sam nadoknadi eventualnu nastalu štetu i za isto neće smatrati odgovornim portal graditeljstvo.hr, niti vlasničku tvrtku PEROLY d.o.o., njezine vlasnike i zaposlenike.

 

Portal graditeljstvo.hr zadržava pravo na izmjenu, obustavu (privremenu ili trajnu), odgodu i prestanak prikazivanja, te na ograničenje pristupa određenom sadržaju i uslugama portala, te prethodne najave ili obavijesti u bilo koje vrijeme.

 

Portal graditeljstvo.hr ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj i usluge internetskih stranica trećih osoba na koje vode linkovi koji su postavljeni na stranicama portala graditeljstvo.hr. Pristup takvim stranicama i njihovo korištenje u cjelosti je na vlastitu odgovornost svakog korisnika.

 

Svim korisnicima portala graditeljstvo.hr zabranjeno je koristiti usluge na neprihvatljiv i nedozvoljen način, a isti se sa navedenim slažu, a što podrazumijeva slijedeće:

 

 - objaviti, slati, prenositi, razmjenjivati i obavljati druge radnje sa sadržajem i uslugama portala koje krše postojeću hrvatsku i međunarodnu zakonsku regulativu i pripadajuće propise

 

 - objaviti, slati, prenositi, razmjenjivati i obavljati druge radnje sa sadržajem koji je prijeteći, vulgaran, pornografski, uvredljiv, rasistički, šovinstički predstvalja govor mržnje, te šteti na bilo koji drugi način

 

 - objaviti, slati, prenositi, razmjenjivati i obavljati druge radnje sa sadržajem za koji zna ili bi morao znati da je lažan i istim navedenim radnjama nanijeti štetu drugim korisnicima

 

 - lažno predstvaljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe i/ili korisnik portala graditeljstvo.hr, te takvom radnjom zastrašivati, prijetiti i nanositi bilo kakvu štetu drugima

 

 - obavljati bilo kakvu ilegalnu ili neautoriziranu radnju

 

 - manipulirati sadržajem na način kojim bi se prikrio izvor i porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje, šalje, prenosi, razmjenjuje i sl. putem portala

 

 - objavljivati, slati, prenositi, razmjenjivati i obavljati druge radnje sa sadržajem koji je zaštićen autorskim pravom, patentom, žigom, licencom i drugim pravom

 

 - objavljivati, slati, prenositi, razmjenjivati neželjeni sadržaj ostalim korisnicima i vršiti svaku vrstu reklame bez njihovog odobrenja i/ili traženja, te ih isto tako na taj način obmanjivati i štetiti im

 

 - objavljivati, slati, prenositi, razmjenjivati i obavljati druge radnje sa sadržajem s linkovima koji vode na druge stranice sa raznim marketinškim alatima na kojima bi se sadržaj koristio u drugačije svrhe, a koje nemaju veze sa radom portala graditeljstvo.hr

 

 - prenositi ili prodavati svoj korisnički račun ili profil na drugu osobu

 

 - objavljivati, prenositi, slati, razmjenjivati, kompromitirati, zloupotrebljavati i obavljati druge radnje sa podacima i sadržajem koji se odnosi na lozinke, korisnička imena i bilo koje druge osobne podatke korisnika portala graditeljstvo.hr

 

 - objavljivati, prenositi, slati, razmjenjivati i obavljati druge radnje sa sadržajem koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja, ograničavanja, zloupotrebe i kompromitiranja podataka i bilo kojeg računalnog software-a, hardware-a i  telekomunikacijske i druge opreme

 

 - objavljivati, prenositi, slati, razmjenjivati i obavljati druge radnje kojima bi se nametnulo preveliko opterećenje infrastrukture portala graditeljstvo.hr i/ili na bilo koji način ometalo i miješalo se u redovan i pravilan rad portala

 

 - obavljati radnje kojima bi se zaobišle mjere zaštite i ograničenja pristupa portalu

 

AUTORSKA PRAVA

 

Svi sadržaji (tekstualne, vizualne, audio materijale, baze podataka, progamerski kod) koji se nalaze na stranicama portala graditeljstvo.hr i vizualni identitet portala graditeljstvo.hr zaštićeni su autorskim pravom ili su ostavljena autorska prava trećih osoba.

 

REGISTRACIJA KORISNIKA

 

Pri postupku registracije na portalu graditeljstvo.hr korisnik je dužan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.

 

Za sve sadržaje, koji su objavljeni pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik tog korisničkog računa.

 

Portal graditeljstvo.hr ne može biti odgovoran za neovlašteno korištenje korisničkog računa, niti je odgovoran za eventualnu štetu koja je nastala na ovakav način.

 

Portal graditelljstvo.hr zadržava pravo ukinuti, obustaviti, uskratiti korištenje korisničkog računa, korištenje jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran bez prethodne najave i objašnjenja, ako na bilo koji način krši pravila i opće uvjete korištenja sadržaja i usluga, na bilo koji način ometa rad portala, te vrijeđa prava oglašivača i korisnika. Portal graditeljstvo.hr ima pravo tražiti naknadu za nastalu štetu ili izgubljenu dobit.

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

 

Portal graditeljstvo.hr štiti osobne podatke korisnika i neće ih učiniti dostupnima javnosti, niti će ih ustupati trećim osobama, osim uz Vaš izričiti pismeni pristanak. Svako prikupljanje osobnih podataka ( ime, prezime, adresa, naziv tvrtke, telefonski broj, e-mail adresa i dr.) portal graditeljstvo.hr koristiti će u svrhu kontakata, evidencije korisnika, statističke svrhe, obrade i realizacije narudžbe ili usluge koje korisnik traži i neće ih distribuirati i ustupati trećim osobama.

 

Portal graditeljstvo.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima tijekom njihovog korištenja portala ( isključivo podaci o računalu i Internet provideru) u svrhu poboljšanja i prilagodbe sadržaja portala korisnicima koji ga posjećuju.

 

Portal graditeljstvo.hr se obvezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja Pravila i općih uvjeta korištenja sadržaja i usluga portala ili u slučaju nezakonitih aktivnosti korisnika.

 

MJERODAVNO PRAVO

 

Na sve gore navedene uvjete primjenjuju se zakoni i propisi Republike Hrvatske, a za sve eventualno nastale sporove koji bi proizašli iz korištenja stranica portala graditeljstvo.hr nadležni su sudovi u Republici Hrvatskoj.