Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu

Novi proizvod

EASYTILER sistem za ravno polaganje keramičnih pločica i kamena

EasyTiler je revolucionarni novi sistem, koji nivelira i poravnava keramičke pločice, mramor i kamen prilikom postavljanja, bez obzira radi li se o podnoj ili zidnoj keramici.

keramika

Sustav se sastoji od spojke i klina, pri čemu je spojka potrošni materijal koji se može upotrijebiti samo jednom. Spojke i klinovi mogu se kupiti u setu ili odvojeno.

Više...

Roloo namotni paneli

Rolopaneli
 
Brzo, jednostavno i korisno! NOVO
Roloo namotni paneli su jedinstveni po tome što  nema patentnog zatvarača ni kopči nego vodilice po kojima klize glatko i lako, vrlo jednostavno se mogu spustiti, podići ili zaustaviti u bilo kojem položaju, a pri tome vas ostavljaju u savršenom hladu, štite od jakih vjetrova, kiše i UV zračenja i uz to poboljšavaju izgled i dojam Vašeg objekta bilo kod kuće ili na poslu.
Kako bi zaštitili svoju verandu ili vrt od kiše i vjetra, dok i dalje uživate ​​u pogledu, možete koristiti prozirne ili tonirae Roloo panele.
Više...

Usisavač za mokro/suho usisavanje GAS 35 Professional

usisavac 2

 

Mobilni usisavač za mokro i suho usisavanje s automatskim čišćenjem filtra
- Moguće je spojiti L-BOXX za praktično rješenje za transport i čuvanje pri mobilnoj primjeni
- Trajna snaga usisavanja za konstantan napredak pri radu zahvaljujući automatskom čišćenju filtra (AFC)
Više...

MULTIPOR Izolacija stropa

multipor izolacija stropa
Toplinsku energiju ne gubimo samo kroz zidove. Zbog nedostatne izolacije u podzemnim garažama i podrumskim prostorijama, dodatno se troši enormno puno toplinske energije. Rezultat svega su hladni i klimatski neudobni podovi u stambenim i javnim površinama. Ovaj problem jednostavno se i brzo rješava primjenom Ytong Multipor mineralne ploče za izolaciju stropova.
Više...

REMS Magnum 4

Visokoproduktivna mašina za narezivanje navoja, odrezivanje, skidanje brida, narezivanje nipli, izradu utora pomoću valjaka. Samo 1 univerzalna automatska narezna glava od 1/16–2” i od 21/2–4” za sve vrste navoja . Besprekorno okrugao i čist navoj do 4” preko 6 noževa . Automatsko hlađenje s podmazivanjem. Pouzdana udarna naprava za brzo stezanje . Velika kada za ulje i posuda za strugotinu. Prenos koji ne zahteva održavanje. 3 vrste motora na izbor
REMS Magnum 1

Više...

Četverostrana blanjalica Weinig Powermat 600

 

Četverostrana blanjalica Weinig Powermat 600 omogućava i manjim poduzećima ulaz u PowerLock tehnologiju koju odlikuje zamjena alata samo pritiskom na gumb. Zajedno s Weinigovim Memory sustavom upravljanja Powermat 600 podešava se sasvim jednostavno i veoma brzo.

weinig powermat 600 graditeljstvo.hr

Više...

INFRA EVOLUTION - INFRACRVENO GRIJANJE

Ništa nije prirodnije od infracrvenog grijanja: Naš prirodni izvor infracrvene topline je Sunce. Princip "INFRA EVOLUTION" infracrvenog grijanja istovjetan je isijavanju koje sunčeva zraka ima na naše tijelo. Dok uobičajeni načini grijanja koriste zrak u prostoru kao medij za prijenos topline, elektromagnetski valovi "INFRA EVOLUTION" infracrvenih sustava se brinu za povećanje temperature čvrstih tijela u prostoru.
infracrveno grijanje graditeljstvo.hr

Toplinsko zračenje "INFRA EVOLUTION" infracrvenog grijanja absorbira se na površinama tijela u prostoru ina taj način se toplina širi na druga tijela. Prostor postaje ugodan, na način koji je itekako poznat korisnicima kamina. Zidovi ostaju suhi i povećavaju grijaći učinak. Vlaga i plijesan iz zidova u potpunosti nestaju. "INFRA EVOLUTION" toplina je toplina bez cirkulacije zraka. Formiranje slojeva različite temperature u zraku i s tim povezano podizanje prašine tako pripadaju prošlosti. 
Više...