Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu

INFRA EVOLUTION - INFRACRVENO GRIJANJE

Ništa nije prirodnije od infracrvenog grijanja: Naš prirodni izvor infracrvene topline je Sunce. Princip "INFRA EVOLUTION" infracrvenog grijanja istovjetan je isijavanju koje sunčeva zraka ima na naše tijelo. Dok uobičajeni načini grijanja koriste zrak u prostoru kao medij za prijenos topline, elektromagnetski valovi "INFRA EVOLUTION" infracrvenih sustava se brinu za povećanje temperature čvrstih tijela u prostoru.
infracrveno grijanje graditeljstvo.hr

Toplinsko zračenje "INFRA EVOLUTION" infracrvenog grijanja absorbira se na površinama tijela u prostoru ina taj način se toplina širi na druga tijela. Prostor postaje ugodan, na način koji je itekako poznat korisnicima kamina. Zidovi ostaju suhi i povećavaju grijaći učinak. Vlaga i plijesan iz zidova u potpunosti nestaju. "INFRA EVOLUTION" toplina je toplina bez cirkulacije zraka. Formiranje slojeva različite temperature u zraku i s tim povezano podizanje prašine tako pripadaju prošlosti. 
infracrveno grijanje graditeljstvo.hr
 
 
Još više od 2000 godina prije Krista ljudi su poznavali načine kako da iskoriste toplinu za ublažavanje bolova, kao i za podršku obrambenim snagama svog tijela. Vruće pješčane kupke starih vremena danas su zamijenile infracrvene kabine koje iskorištavaju ljekovitu snagu infracrvenih valova. "INFRA EVOLUTION" infracrveni grijaći sustavi imaju izuzetno nisku emisiju elektrosmoga i proizvode infracrvene C valove. Pri tom se radi o obliku energije koji se fiziološki smatra povoljnim i koji se u ljudskom organizmu doživljava kao blagotvoran. Sa "INFRA EVOLUTION" infracrvenim grijanjem pribavljate si ugodnu toplinu, prijatnu klimu i trajno zdrav osjećaj blagostanja u Vaš dom.
infracrveno grijanje graditeljstvo.hr 
KAKO FUNKCIONIRA ZAKON PRIRODE INFRACRVENOG GRIJANJA
 
Opći zakon prirode infracrvenog grijanja
Sunce zrači svijetlost na zemlju – infracrveni udio zračenja zagrijava površinu zemlje. Infracrveno isijavanje sunčeve energije dovode atome na površini čvrstih tijela do treperenja. Time nastaje toplina koja se prenosi na neposredno okruženje

Zakon prirode infracrvenog u prostoriji
Infracrveno grijanje zagrijava čvrsta tijela u prostoriji. Izjednačeno zagrijavanje zidova, poda i stropa se odvija bez raslojavanja i cirkuliranja zraka. Infracrvena toplina sprečava nastajanje plijesni na zidovima i djeluje blagotvorno na osobe sa osjetljivom kožom i dišnim putovima.
Jednostavna i brza montaža :
infracrveno grijanje graditeljstvo.hr

Izvor:Infra-evolution 

na vrh članka