Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu

19. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede pod naslovom „VIROEXPO“.

U Virovitici će se u vremenu 24. – 26. siječnja 2014. godine održati Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede pod naslovom „VIROEXPO“.  

Viroexpo sajam

Ova manifestacija je danas jedna od najuspješnijih ovakovog tipa u Hrvatskoj, što potvrđuje činjenica da su se u 2013. godini predstavili izlagači iz 21 zemlje: Albanije, Austrije, BiH, Crne Gore, Češke, Hrvatske, Indije, Italije, Kine, Mađarske, Makedonije, Njemačke, Poljske, Rusije, Slovačke, Srbije, Slovenije, Ukrajine, Turske, Francuske i Švedske sa 711 izlagača i 26.500 posjetitelja. Zemlja partner „ViroExpo 2014.“ je Nizozemska.

Program izlaganja bazira se na poljoprivredi, prehrambenoj industriji i šumarstvu, malog i srednjeg poduzetništva, proizvodne i uslužne djelatnosti. Sajam će biti izložbeno prodajnog karaktera. Za vrijeme trajanja sajma biti će organizirano i niz popratnih sadržaja: stručna predavanja, regionalna gospodarska predstavljanja i slično.

 Županijska komora Osijek i ove će godine organizirati nastup gospodarstvenika Osječko-baranjske županije na predmetnome sajmu pa molimo tvrtke koje su zainteresirane za nastup na ovom sajmu da popune predprijavu u prilogu. Organizaciju nastupa tvrtki pri ŽK Osijek vodi Jelena Radić, tel: 031/ 22 38 21, , Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite." style="text-decoration: underline; outline: none; cursor: pointer; color: #993399;">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Izvor: HGK

 

na vrh članka