Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu

GoSleep - spavajuća kapsula

"GoSleep"!!

Najnoviji izum u umjetnosti je zasigurno spavajuća kapsula (GoSleep) koja je predstavljena svijetu od Abu Dhabi zrakoplovne kompanije (ADAC) . Spavajuća kapsula ima klizni zatvarač koji vas ne štiti samo od vanjskog svijetla, buke i gužve, već vam pruža najvišu razinu privatnosti.  

ADACs-Sleeping-Pod-4-610x404

GoSleep kapsula prikazuje finski dizajn i zapravo je kompaktna stolica koja se može transformirati u stambeni krevet kada je potrebno. Ujedno, pored pretinca za zaštitu prtljage, kako bi unaprijedila spavajuće kapsule, tvrtka namjerava dodati što više naprednih stvarčica od kojih neke uključuju pristup internetu, utore za punjenje prijenosnih računala, mobitela i drugo.

ADACs-Sleeping-Pod-2-610x405

ADACs-Sleeping-Pod-3-610x343

10 spavajućih kapsula postavljeno je na terminalu 3 i terminalu 1 u međunarodnoj zračnoj luci Abu Dhabi, dok se do kraja 2013, očekuje postavljanje još njih 35. 

ADACs-Sleeping-Pod-1-610x343

GoSleep kapsule mogu se koristiti za 12,25$ po satu, a plaćanja se mogu vršiti i putem kreditnih kartica. Prema riječima Mohammed Al Bulooki, glavnog direktora ADAC-a, zrakoplovna kompanija Abu Dhabi kontinuirano nastoji unaprijediti svoje usluge, te pružiti svojim putnicima nezaboravna iskustva, a jedno od njih je zasigurno i ovo predstavljanje spavajućih kapsula. Koje su prema riječima Al Bulooki-a razlog što je Međunarodno vijeće zračnih luka proglasilo Međunarodnu zračnu luku Abu Dhabi, najboljom zračnom lukom na Srednjem istoku.

 

 Izvor: welldonestuff

na vrh članka