Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu

OSIJEK - SOMIDOM EXPO 2013

622 1158 somidomexpo2013U Osijeku će se u vremenu 10. – 12. svibnja 2013. godine održati sajam pod naslovom SOMIDOM EXPO koji obuhvaća 14. Obrtnički sajam, 17. Motomobil,  21. Dom, 6. Obrazovanje, 2. Moje zdravlje, na kojem će se okupiti izlagači iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Program izlaganja je graditeljstvo, strojevi, oprema i uređaji, obrtništvo, oprema za hotelijerstvo, ugostiteljstvo i turizam, ekologija, zdravlje i obrazovanje. Sajam će biti izložbeno prodajnog karaktera. Za vrijeme trajanja sajma biti će organizirano i niz popratnih sadržaja, stručna predavanja,  i slično.

U organizaciji Županijske komore Osijek, koja je jedan od pokrovitelja sajma, na izložbenom prostoru od 50 m2 nastupaju gospodarstvenici Osječko-baranjske županije i to: Centar Energije d.o.o. Osijek; Energo gradnja monitor d.o.o. Osijek; Madžar d.o.o. Osijek; Otos d.o.o. Osijek i Staklo dom d.o.o. Osijek

U sklopu zajedničkog izložbenog prostora predstaviti će se Strukovna skupina posrednika u prometu nekretnina ŽK Osijek koji su upisani u Registar posrednika pri HGK. U okviru nastupa posrednika biti će za građane i sve posjetitelje sajma organizirano predavanje na temu: “Legalizacija nezakonito izgrađenih zgrada” te “Etažiranje višestambenih zgrada”. Predavanje je predviđeno drugi dan sajma,  subota, 11.05. s početkom u 11,00 sati. Posrednici će odgovarati na upite građana.

Organizaciju nastupa tvrtki pri ŽK Osijek vodi: Odsjek za promociju, Ines Balog, tel: 031/223823, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite." style="text-decoration: underline; outline: none; cursor: pointer; color: #993399;">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

na vrh članka