Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu

Fero•Term

Fero•Term
Profesionalnim i proaktivnim  pristupom poslovanju na naše smo prostore među prvima doveli svjetske trendove uređenja interijera, koje predstavljamo u svojim atraktivnim izložbeno-prodajnim salonima.Isto tako među prvima smo omogućili uvid u renomirane dizajnerske brendove kupaonske opreme na jednom mjestu, eliminirajući tako nuždu kupovine u inozemstvu.
Ponuda tvrtke Fero-Term obuhvaća najnovije tehnologije koje podrazumijevaju visoku energetsku učinkovitost  a koja je neizostavan preduvjet suvremenog ekonomskog ustrojstva svijeta O atraktivnosti i kvaliteti ponude tvrtke Fero- Term svjedoči sve veći broj klijenata koji im s punim povjerenjem prepuštaju delikatan zadatak opremanja svog životnog prostora a mi kroz predano i beskompromisno kvalitetno poslovanje svakim danom opravdavamo to povjerenje.
 
 
KONTAKT INFORMACIJE
 
Grad: Zagreb
Županija: Grad Zagreb
Adresa: Gospodarska 17,Donji Stupnik
Telefon: +385 (1) 4343 116
Kontakt e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite." style="color: #418cd1;">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
 
 
 
na vrh članka