Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu

Isprobani sustav protiv komaraca

 

Komarnici su jedinstvena zaštita od insekata. Napravljeni su od visokokvalitetnih materijala s jednostavnom ugradnjom i rukovanjem. Mrežica protiv insekata je napravljena od fiberglassa, te je otporna na sve vremenske uvjete.

10-172-800-600-80

Komarnike dijelimo na:

Fiksni komarnici - Fiksni komarnik je napravljen od aluminijskog profila na koji je napeta fiberglass mreža protiv insekata. Učvršćivanje se vrši preko kukica koje omogućuju jednostavno skidanje komarnika. Za ugradnju nije potrebno bušenje okvira prozora i sl.

Rolo komarnici - Rolo komarnik se sastoji od aluminijske kasete u kojoj se nalazi osovina sa oprugom i fiberglass mrežicom protiv insekata i aluminijskih vodilica sa četkicama koje sprečavaju kidanje i oštećenje mrežice. Rolo komarnik se može ugraditi na prozorski okvir, vrata i špaletu. upravljanje se vrši na potez dok komarnik može biti vertikalni i horizontalni(bočni).

Klizni komarnik - Komarnik klizna vrata je napravljen od aluminijskog okvira na koji je napeta fiberglass mrežica protiv insekata. Okvir odnosno segment se ubacuje u aluminijske vodilice koje su fiksirane oko vrata, te kližu po istima. Klizni komarnik je idealan za klizna balkonska vrata i izlaze na terase.

11-173-800-600-80

Plisse preklopni komarnik – komarnik koji je razvijen posebno za vrata, može se koristiti na većim širinima, te ima prednost što na podlozi nema vodilica zbog čega je udobnije korištenje i čišćenje vrata. Može biti jednokrilni, dvokrilni i četverokrilni. Maksimalna visina 270 cm.

Komarnik za vrata - Komarnik za vrata se izrađuje od aluminijskog okvira na koji se napinje fiberglass mrežica protiv insekata. Kod većih dimenzija ugrađujemo poprečni profil koji sprečava uvijanje mrežice. Komarnik se otklanja preko panta i zatvara pomoću magneta.

8-170-800-600-80

Izvor:Ilsad

 

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 16 Ožujak 2014 08:56
na vrh članka